Bavette s chřestem,pancettou a zázvorem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 634 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 8581.8 mg
 - Draslík 188 mg
 - Vláknina 3600 mg
 - Vitamín A 3600 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Chřest,ze kterého odkrojíme dřevnaté konce,dáme asi na deset minut vařit do osolené vody.
 - 
                                2
Po uvaření chřest nakrájíme na krátké špalíky.Ve velké pánvi rozpálíme olej,na kterém asi pět minut restujeme na kostičky nakrájenou pancettu a půl lžičky jemně nastrouhaného zázvoru.Přidáme vařený chřest a dalších pět minut restujeme.Osolíme podle chuti.
 - 
                                3
Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.Scedíme a přidáme je na pánev ke směsi.Promícháme a asi dvě minuty je prohříváme při střední teplotě.
 - 
                                4
Na talíři posypeme pokrm čerstvě strouhaným parmezánem.