Vepřové ražniči s játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 1711 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 235.8 mg
 - Draslík 820.8 mg
 - Vláknina 5500 mg
 - Vitamín A 5500 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 63.9 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté vepřové maso nakrájíme na 8 špalíčků, naklepeme je, potřeme olejem, opepříme a necháme chvíli odležet.
 - 
                                2
Maso osolíme a napichujeme na jehly střídavě s kousky očištěných jater, kousky slaniny a papriky a čtvrtkami oloupané cibule.
 - 
                                3
Ražniči opékáme po obou stranách na rozehřátém oleji celkem asi 10 minut.