Bramborový pudink s kečupem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 365 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 152.7 mg
 - Draslík 297.6 mg
 - Vláknina 3631.2 mg
 - Vitamín A 3631.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse utřeme polovinu másla se žloutky a solí do pěny.
 - 
                                2
Přidáme horké prolisované brambory, koření a pevný sníh z bílků.
 - 
                                3
Pudinkovou formu vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a naplníme těstem. Uzavřenou formu postavíme do vodní lázně a v páře vaříme asi 45 minut.
 - 
                                4
Hotový pudink vyklopíme, posypeme osmaženou strouhankou a pokapeme máslem a kečupem.