Vařené vepřové maso sterilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 397 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 265 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 118.3 mg
 - Draslík 0.1 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4216.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme, opláchneme, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou. Osolíme a povaříme. Ještě horké nakrájíme na kousky, kosti odstraníme a maso rozdělíme do sklenic. Zalijeme horkou vodou z vaření a ihned zavíčkujeme.
 - 
                                2
Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.