Pečené vepřové maso sterilované
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 801 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 75 g
- Sodík 131 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 166.7 mg
- Draslík 40.9 mg
- Vláknina 771.7 mg
- Vitamín A 771.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso očistíme, důkladně omyjeme, ochutíme solí, kmínem, vložíme do kastrolu a ve vyhřáté troubě upečeme. 
- 
                                2Mezitím nasekáme cibuli a udusíme. Poté maso umeleme, přidáme pepř, cibuli a nakrájenou petrželovou nať. Vše promícháme a rozdělíme do čistých sklenic. Zalijeme šťávou z pečení a ihned zavíčkujeme. 
- 
                                3Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. 
- 
                                4Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na studeném a tmavém místě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        