Glazované čerstvé ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 188 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 200 g
 - Sodík 41 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 328.2 mg
 - Vláknina 12050.7 mg
 - Vitamín A 12050.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 56.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Petržel spolu s mrkvi očistíme, oloupeme a nakrájíme na stejně tenké špalíčky. Oloupanou červenou cibuli nakrájíme na čtvrtky. Ve velké pánvi rozehřejeme máslo a vložíme připravenou zeleninu. Na silném ohni, za občasného a opatrného promíchání opékáme 2-3 minuty.
 - 
                                2
Následovně zeleninu posypeme cukrem, pokapeme citrónovou šťávou, ochutíme solí, vložíme nasekanou petrželovou nať. Vše zalijeme vodou, promícháme a pod pokličkou vaříme 20 minut.
 - 
                                3
Sundáme poklici, do zeleniny přidáme scezený a okapaný hrášek. Zesílíme oheň, necháme vyvařit všechnu zbylou tekutinu a stáhneme ze sporáku.