Hovězí vývar se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 546 kcal
 - Sacharidy 108 g
 - Tuky 144 g
 - Sodík 715 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 103 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 3989.4 mg
 - Vláknina 41994.8 mg
 - Vitamín A 41994.8 mg
 - Vitamín B6 2.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 983.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou zeleninu nakrájíme na tenké dlouhé plátky, přidáme hrášek a vše zalijeme šálkem vrchního mastného vývaru.
 - 
                                2
Uvaříme ne zcela do měkka.
 - 
                                3
Přilijeme zbylý vývar, dle potřeby dosolíme a přidáme nasekanou petrželovou nať.