Hlávkový salát s kefírem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 87 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 116 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 2880 mg
 - Vitamín A 2880 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hlávkový salát rozebereme na listy, dobře propereme ve studené vodě a necháme řádně okapat. Salát natrháme na menší kousky a dáme do mísy. Poté ho promícháme s kefírem, ochutíme solí a pod fólií v ledničce necháme vychladit.