Ovocný salát s nektarinkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 159 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 564.2 mg
 - Vláknina 13454.5 mg
 - Vitamín A 13454.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 76.8 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vrchní a spodní část pomerančů odřízneme a oloupeme pomeranče nad mísou, abychom zachytili vykapávající šťávu. Jednotlivé dílky oddělíme od blanek a dáme do mísy. Přidáme nakrájené jablko, nakrájenou hrušku, hroznové víno bez pecek a nakrájenou nektarinku. Opatrně vše promícháme a dáme na hodinu do lednice.
 - 
                                2
Před podáváním oloupeme a nakrájíme na plátky banán, přidáme do mísy a z jahod odstraníme stopky, rozpůlíme je a přidáme je též k ovoci.
 - 
                                3
Promícháme a podáváme.