Čínská polévka z pekingského zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 174 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 566 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 2365 mg
 - Vláknina 15500 mg
 - Vitamín A 15500 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z hlávky zelí odstraníme poškozené krajní listy, zbytek opláchneme pod studenou vodou a necháme okapat. Zelí pak nakrájíme na větší kousky.
 - 
                                2
Žampióny očistíme, omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na poloviny.
 - 
                                3
V hrnci přivedeme k varu nesolený vývar, přisypeme do něj nakrájené zelí a žampiony a vaříme přibližně 15 minut.
 - 
                                4
Těsně před koncem vaření přidáme Vegetu a podle chuti osolíme.