Candát se špenátovými těstovinami a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 661 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 1216 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 48 g
 - Cholesterol 91.5 mg
 - Draslík 349.1 mg
 - Vláknina 13602.5 mg
 - Vitamín A 13602.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety povaříme přibližně 5 minut, scedíme, necháme vychladnout, nakrájíme nadrobno, přisypeme bazalku, přidáme změklé máslo, promícháme, směs zabalíme jako podlouhlou šišku do alobalu a dáme do lednice ztuhnout. Mezitím uvaříme špenátové těstoviny do měkka, scedíme. Mrkev, lilek, cuketu a cibuli nakrájíme na kostičky, mrkev pár minut povaříme, scedíme, s ostatní zeleninou nasypeme do pánve s rozehřátou polovinou olivového oleje, osmahneme, přidáme uvařené těstoviny, osolíme, opepříme, několik minut restujeme. Filety z candáta v jiné pánvi osmažíme na druhé polovině oleje z obou stran do zlatova, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Těstoviny se zeleninou upravíme na talíře, navrch položíme filet ryby, na něj položíme kousek krevetového másla, aby se přímo na rybě rozpustil.