Vepřové kotlety s hořčicovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 294 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 113 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 89 mg
 - Draslík 344 mg
 - Vláknina 379.8 mg
 - Vitamín A 379.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 50.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, na okrajích nařízneme, opepříme a osolíme.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme olej a kotlety v něm z každé strany opékáme 5 minut. Poté je vyjmeme a dáme na nahřátý talíř.
 - 
                                3
Do pánve k výpeku vmícháme hořčici a smetanu, omáčku krátce provaříme a dochutíme pepřem a solí.
 - 
                                4
Kotlety na talíři přelijeme hořčicovou omáčkou a podáváme.