Zeleninová pikantní omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 129 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 133 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 122 mg
 - Vláknina 1544.9 mg
 - Vitamín A 1544.9 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maďarskou zeleninu slijeme a dáme do mísy, přidáme smetanu, nastrouhaný celer, olej, kečup, nakrájenou feferonku, tvaroh, všechny suroviny mixérem rozmixujeme, dochutíme solí a pepřem a znovu promixujeme.
 - 
                                2
Skladujeme na studeném místě.