Bavette s chobotnicí a cuketou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 286 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 65198 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 73.4 mg
 - Draslík 616.6 mg
 - Vláknina 5020.3 mg
 - Vitamín A 5020.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.7 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Chobotnici nakrájíme ostrým nožem na malé kousky.Na velkou pánev dáme 4 lžíce oleje a na něm restujeme najemno nasekaný česnek.Přidáme chobotnici a na mírném ohni vaříme 25 minut za častého míchání.Do pánve přidáme cuketu,petržel a vývar a vaříme 15 minut.Mezitím uvaříme v osolené vodě těstoviny do změknutí.Dobře je scedíme a přidáme na pánev k chobotnici,ochutíme pepřem /větší dávkou/ a přidáme zbývající olej.Promícháme a podáváme horké.