Opečená parma

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1000 g Parma
  • 100 ml Olej olivový
  • 200 ml Omáčka Aioli
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Koření grilovací
  • 1 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 552 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 148 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 26.7 mg
  • Draslík 1.6 mg
  • Vláknina 74.4 mg
  • Vitamín A 74.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou rybu nařízneme, osolíme a potřeme olejem. Budeme-li rybu opékat na grilu, posypeme ji grilovacím kořením nebo kořením na ryby. Budeme-li rybu opékat v troubě, posypeme ji lehce strouhankou.

  • 2

    Jelikož je parma poměrně velká ryba, opékáme ji pozvolna. Podáváme s grilovací omáčkou nebo omáčkou aioli.

Komentáře k receptu