Grilovaná bachně (treska)

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Chléb pšeničný (bílý)
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 ks Treska skvrnitá
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 280 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 457 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 18.3 mg
  • Draslík 53.5 mg
  • Vláknina 3109.5 mg
  • Vitamín A 3109.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety z bachně osolíme, opepříme, posypeme moukou, pokapeme rozpuštěným máslem. Grilujeme pozvolna na mírném ohni z obou stran. Máme-li rybí kleště, použijeme je, aby se ryba nerozpadla.

  • 2

    Grilovanou bachni podáváme s opečenými plátky bílého chleba, který opékáme na grilu zároveň s rybou.

Komentáře k receptu