Treska v ořechové krustě

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 50 g Ořechy Kešu
  • 50 g Pistácie
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 2 ks Filety s aliašské tresky
  • 1 ks Limetka
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Kapary
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 533 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 459.5 mg
  • Vláknina 8900 mg
  • Vitamín A 8900 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.4 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 30.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filety omyjeme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Ořechy nameleme a smícháme je s nasekanou pažitkou a pokrájenými kapary. Dále přidáme česnek a kůru z limetky.

  • 3

    Do směsi zapracujeme máslo.

  • 4

    Rybí filety dáme do pekáčku a potřeme je připravenou směsí.

  • 5

    Pečeme 30 minut 180 °C.

Komentáře k receptu