Treska s hořčičnou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 g Jogurt nízkotučný
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Treska filety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 2 polévková lžíce Kapary sterilované
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 134 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 1643 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 408.7 mg
  • Vláknina 4015 mg
  • Vitamín A 4015 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filet z tresky osolíme a povaříme v páře 8-10 minut.

  • 2

    V kastrolu smícháme jogurt s hořčicí, citronovou šťávou, kapary, nasekanou petrželkou a pepřem. Vše zvolna prohřejeme.

  • 3

    Vařený filet položíme na talíř a přelijeme omáčkou.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu