Karbanátky z tresky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Treska mražená
  • 60 g Cibule
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Rajčata
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 20 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 199 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 240 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 257.2 mg
  • Draslík 114.3 mg
  • Vláknina 1630 mg
  • Vitamín A 1630 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli, rajčata, petrželku a rybu drobně nakrájíme. Vše smícháme, přidáme žloutek, propracujeme, osolíme a vytvoříme karbanátky.

  • 2

    Vejce smícháme se lžící oleje a solí. Karbanátky obalíme v mouce, vejcích a strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme. Necháme okapat na papírové utěrce.

Komentáře k receptu