Filé z tresky v taveném sýru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 800 g Filé z aljašské tresky
  • 24 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 5 polévková lžíce Strouhanka
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 412 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 217 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 202.7 mg
  • Draslík 52.4 mg
  • Vláknina 637.5 mg
  • Vitamín A 637.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mírně rozmrzlou rybu naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme rozšlehaným taveným sýrem a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.

  • 2

    Smažíme v rozpáleném oleji zprudka, po chvíli teplotu mírně snížíme a dosmažíme.

Komentáře k receptu