Rybí knedlíčky s kokosem a chilli

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 8 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 20 g Zázvor mletý
  • 5 g Kurkuma
  • 100 g Cibulka jarní
  • 800 g Treska aljašská
  • 20 g Kokosový krém
  • 20 g Citronová tráva
  • 20 ml Chilli omáčka
  • 350 ml Kokosové mléko
  • 4 ks Chilli paprička
  • 4 stroužek Česnek
  • 0.2 dl Olej arašídový (podzemnicový)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 446 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 929 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 1111.3 mg
  • Vláknina 4340 mg
  • Vitamín A 4340 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.7 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pokrájenou jarní cibulku, česnek a chilli papričku bez jader spolu s kousky rybího masa umeleme na masovém strojku. Osolíme, okořeníme a v dlaních vytvoříme z hmoty malé kuličky, které 5 minut osmažíme dozlatova na rozpáleném arašídovém oleji.

  • 2

    Knedlíčky vyjmeme a do pánve přidáme kokosové mléko, kokosový krém a chilli omáčku, vrátíme knedlíčky a ještě 10 minut povaříme na mírném ohni.

Komentáře k receptu