Rybí karbanátky s karí pastou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 588 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 53 g
- Sodík 409 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 107.7 mg
- Draslík 602.2 mg
- Vláknina 1220 mg
- Vitamín A 1220 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.1 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Koriandr, papedu a cibulky omyjeme a nasekáme na jemné kousky. V mixéru rozmixujeme rybu, vejce, kari pastu, kukuřičnou moučku a rybí omáčku. Do vzniklé směsi vmícháme koriandr, cibulku a papedu. Vytvarujeme za směsi 12 karbanátků.
-
2
Připravené karbanátky osmažíme na rozpáleném oleji do zezlátnutí, cca 4 minuty.