Rybí karbanátky s karí pastou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Treska aljašská
  • 80 g Cibulka jarní
  • 10 g Koriandr čerstvý
  • 15 ml Omáčka rybí
  • 200 ml Olej olivový
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Kafirové listy
  • 3 polévková lžíce Kari pasta červená
  • 1 polévková lžíce Kukuřičná krupice T 600
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 588 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 409 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 107.7 mg
  • Draslík 602.2 mg
  • Vláknina 1220 mg
  • Vitamín A 1220 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.1 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Koriandr, papedu a cibulky omyjeme a nasekáme na jemné kousky. V mixéru rozmixujeme rybu, vejce, kari pastu, kukuřičnou moučku a rybí omáčku. Do vzniklé směsi vmícháme koriandr, cibulku a papedu. Vytvarujeme za směsi 12 karbanátků.

  • 2

    Připravené karbanátky osmažíme na rozpáleném oleji do zezlátnutí, cca 4 minuty.

Komentáře k receptu