Treska pečená v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Brokolice
  • 8 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 100 g Šalotka
  • 800 g Treska aljašská
  • 60 g Rukola
  • 6 g Olej olivový extra panenský
  • 20 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 225 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 949 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 1191.4 mg
  • Vláknina 4552.5 mg
  • Vitamín A 4552.5 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 79.3 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety z tresky osolíme, opeříme, brokolici rozřežeme na malé růžičky, lístky rukoly trochu potrháme, šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na velký kus alobalu nalijeme olej, rozetřeme, přiložíme filety, zasypeme šalotkou, brokolicí, rukolou, zakapeme citronovou šťávou, alobal dobře uzavřeme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.

Komentáře k receptu