Nadívaná treska

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cibule
  • 25 g Celer řapíkatý
  • 100 g Krabí maso konzervované
  • 800 g Treska filety
  • 250 ml Rajčatová šťáva
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 63 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 309 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 83.6 mg
  • Draslík 300.6 mg
  • Vláknina 1288.5 mg
  • Vitamín A 1288.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme nadrobno nakrájenou cibuli a řapíkatý celer, přidáme nasekanou petrželku, část rajčatové šťávy, rozmělněné krabí maso a celé vejce. Podle chuti osolíme a opepříme.

  • 2

    Připravenou nádivku rozprostřeme na 4 filety z tresky a zakryjeme zbylými filety. Vložíme do menšího kastrolu a zalijeme zbylou rajčatovou šťávou.

  • 3

    Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 190°C asi 30 minut.

  • 4

    Ihned po vyjmutí z trouby podáváme.

Komentáře k receptu