Kapr ve vinném těstíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 279 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 238 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 193.6 mg
 - Draslík 584.8 mg
 - Vláknina 84 mg
 - Vitamín A 84 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.7 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z vína, vajec, mouky, lžíce oleje a soli připravíme těstíčko (husté by mělo být přibližně jako na kapání).
 - 
                                2
Omyté a osolené porce kapra namáčíme v těstíčku a smažíme po obou stranách na oleji.
 - 
                                3
Podáváme s bramborovými nebo zeleninovými přílohami.