Rybí hašé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 60 g Sádlo škvařené
  • 50 g Strouhanka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.375 l Mléko polotučné
  • 1 kg Kapr obecný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 371 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 284 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 166.8 mg
  • Draslík 585.1 mg
  • Vláknina 496.5 mg
  • Vitamín A 496.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.2 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Odkostěné rybí maso nasekáme, přidáme sůl, koření, vejce a mléko, Vše zamícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Hmota nemá být příliš hustá.

  • 2

    Na pekáči rozpustíme sádlo, hašé na něj rozetřeme a povrch ještě pokapeme sádlem.

  • 3

    Pokrm pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.

  • 4

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu