Kapr na zázvoru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 256 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 94.5 mg
 - Draslík 446.5 mg
 - Vláknina 543 mg
 - Vitamín A 543 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté porce kapra potřeme prolisovaným česnekem, poprášíme zázvorem, osolíme a obalíme v mouce.
 - 
                                2
Připravené porce opékáme po obou stranách na pánvi na oleji.
 - 
                                3
Na talířích přelijeme opečené maso rozehřátým máslem.