Vařený kapr se zázvorovo-švestkovou omáčkou.
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 458 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 371 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 165 mg
 - Draslík 1311.8 mg
 - Vláknina 13687.8 mg
 - Vitamín A 13687.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.5 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nasoleného a naporcovaného kapra vložíme spolu s cibulí, česnekem, kouskem celeru, mrkve a petržele do hrnce s vodou. Celou směs přivedeme k varu, sebereme případnou pěnu a na mírném plameni vaříme 45 minut.
 - 
                                2
Na chilli oleji opečeme cibulku. Jakmile cibulka zhnědne, přidáme k ní utřený česnek a nastrouhaný zázvor. Čerstvé švestky nasekáme najemno a promícháme s restovanou cibulkou, česnekem a zázvorem. Nakonec zalijeme rybím vývarem a sójovou omáčkou. Ochutíme badyánem. Celou směs přivedeme k varu a poté na mírném plameni vaříme tak dlouho, dokud omáčka nezhoustne. Jakmile je omáčka hustá, odstraníme z ní badyán, vše rozmixujeme a dle chuti osolíme, opepříme a osladíme.
 - 
                                3
Hotovou omáčku podáváme s vařeným kaprem.