Kapr s kečupem a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 432 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 367 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 193.4 mg
 - Draslík 737.1 mg
 - Vláknina 1026 mg
 - Vitamín A 1026 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.9 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Porce ryby opláchneme, osušíme, osolíme, potřeme hořčicí. Poté rybu obalíme v jemně nastrouhaném křenu, který lehce k masu přitlačíme a obalíme v mouce a v rozšlehaném vejci. Rybu smažíme v hlubší pánvi na pěti lžících rozpáleného oleje. Usmaženou rybu vyjmeme, přeložíme na talíř a na jiné pánvi na zbylém oleji osmažíme jemně pokrájenou cibuli. Na ni položíme usmaženou rybu, podlijeme vodou, rozdrobíme do ní bujon a rybu dusíme za občasného obracení.
 - 
                                2
Když je ryba měkká, přelijeme ji kečupem a prohřejeme.