Kapr na víně s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 307 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 201 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 107.8 mg
 - Draslík 601.1 mg
 - Vláknina 1160 mg
 - Vitamín A 1160 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce kapra vykostíme a nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
V kastrole na oleji orestujeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme porce kapra a zalijeme červeným vínem. Podusíme doměkka, maso vyjmeme a uchováme na teplém místě.
 - 
                                3
Do šťávy přidáme kečup, omyté, nastrouhané ředkvičky a zaprášíme hladkou moukou. Omáčku podle chuti osolíme.
 - 
                                4
Porce kapra na talířích přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
 - 
                                5
Můžeme podávat s vařenými špagetami a zeleninovým salátem.