Pikantní kapr
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 539 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 133 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 120 mg
 - Draslík 521.1 mg
 - Vláknina 452.6 mg
 - Vitamín A 452.6 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.2 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Umyjeme, osušíme a citronem zakápneme každou porci kapra. Potřeme česnekem.
 - 
                                2
Smícháme v míse hladkou mouku s pepřem, paprikou, chilli kořením a ve směsi kapra obalíme.
 - 
                                3
Na rozpáleném tuku kapra osmahneme z obou stran.