Velikonoční nádivka se zelím

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4 porce

Suroviny

  • 300 g Zelí kysané
  • 150 g Klobása Dunajská
  • 0.25 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 189 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 7 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 160.7 mg
  • Vláknina 3128.9 mg
  • Vitamín A 3128.9 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Klobásu sloupneme a nakrájíme nadrobno, zelí scedíme a překrájíme na kratší kousky. K zelí přidáme klobásu, mletou papriku a drcený kmín. Směs dobře promícháme.

Komentáře k receptu

  • bruschetta
  • 06.03.2016 16:43:02

Nádivka je hodně pikantní a vzhledem k surovinám spíš zimní než velikonoční Plnila jsem plát z vykostěného kuřete, skelet jsem použila na vývar. Mínus je, že nedrží pohromadě, po upečení se sype, ale možná to tak má být, když se naplní do celého kuřete, slouží pak jako příloha, nevím. Nicméně takto ochucené maso je výrazné a dobré, takže palec nahoru.

Odpovědět