Telecí na víně s libečkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 441 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 152 g
 - Sodík 291 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 215.9 mg
 - Draslík 823.8 mg
 - Vláknina 4641.8 mg
 - Vitamín A 4641.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso pokrájíme na nudličky a necháme 5 minut povařit ve vroucí vodě, poté propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
Máslo rozpustíme v hrnci, poprášíme moukou a za stálého míchání necháme osmahnout. Poté zalijeme vínem.
 - 
                                3
Cibuli a zeleninu oloupeme a pokrájíme na menší kousky, přisypeme k omáčce, přidáme maso, osolíme a opepříme. Přiklopené dusíme 90 minut.
 - 
                                4
Uvařené maso servírujeme s omáčkou, posypané nasekaným libečkem.
 - 
                                5
Vhodnou přílohou je osmažený chléb.