Zelí z cibule
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 159 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 506 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 218.9 mg
 - Vláknina 4925 mg
 - Vitamín A 4925 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nadrobno, šalotku také nadrobno, kedlubnu nastrouháme nahrubo.
 - 
                                2
V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme šalotku a necháme zesklovatět, zasypeme moukou, promícháme s olejem, zalijeme nálevem z kysaného zelí nebo lákem z okurek, povaříme, přidáme syrovou cibuli s kedlubnou, osolíme, osladíme a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Používáme jako běžné zelí.