Lahůdkový zeleninový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 592 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 776 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 769.7 mg
 - Vláknina 12297.3 mg
 - Vitamín A 12297.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.1 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Salát opláchneme, nakrájíme na proužky a rozdělíme na talíře. Okurku nakrájíme na kolečka, rajčata na měsíčky a dáme na salát.
 - 
                                2
Posypeme kukuřicí a nasekanými olivami a pokapeme dresinkem.
 - 
                                3
Můžeme přidat ředkvičky, papriku nebo jinou zeleninu.
 - 
                                4
Podáváme vychlazený.