Rýžový salát s jablky a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 391 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 131.5 mg
 - Vláknina 5211.8 mg
 - Vitamín A 5211.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 4.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme oschnout. Do prochladlé rýže vmícháme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, oloupaná, na kostičky nakrájená jablka a nasekanou petrželku.
 - 
                                2
Po vychladnutí salát spojíme majonézou ochucenou citronovou šťávou, cukrem, solí a pepřem.
 - 
                                3
Podáváme jako přílohu k minutkám.