Salát z cizrny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 396 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 54 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 546.9 mg
 - Vláknina 20839.8 mg
 - Vitamín A 20839.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cizrnu necháme povařit cca 35 minut v osolené vodě. Poté slijeme a necháme okapat. Do hrnce nalijeme novou vodu, přisypeme cizrnu a necháme vařit další 2 hodiny.
 - 
                                2
Koriandr a cibuli nasekáme najemno, přidáme šťávu z citronu a olivový olej, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Uvařenou cizrnu ještě zatepla smícháme se zálivkou a ihned podáváme.