Celerový salát vařený
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 125 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 151 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 638.7 mg
 - Vláknina 19176.6 mg
 - Vitamín A 19176.6 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Z uvedených přísad připravíme marinádu a celer v ní uvaříme. Necháme jej v marinádě vychladnout a vyndáme koření.
 - 
                                3
Salát podáváme k masu, luštěninám nebo jako předkrm.