Fenyklový salát s řapíkatým celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 75 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 153 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 522.1 mg
 - Vláknina 5786 mg
 - Vitamín A 5786 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fenykl rozpůlíme a vykrojíme tuhý střed a konce. Mladé lístky ponecháme na ozdobu. Připravený fenykl nakrájíme na velmi tenké plátky.
 - 
                                2
Z řapíkatého celeru stáhneme tuhá vlákna a celer nakrájíme na tenké proužky.
 - 
                                3
Zeleninu upravíme na talíře, zakapeme olejem a citronovou šťávou, mírně osolíme a posypeme drceným červeným pepřem. Ozdobíme fenyklovými lístky.