Adzuki salát II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 721 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 12522 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 473.3 mg
 - Vláknina 27259.5 mg
 - Vitamín A 27259.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.9 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Adzuki fazole uvaříme doměkka, scedíme a necháme okapat.
 - 
                                2
Oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájené okurky uvaříme ve vroucí vodě, scedíme a přidáme k fazolím. Vmícháme scezenou směs mrkve s hráškem, nahrubo nastrouhané tofu, zalijeme smetanou, osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme.