Vaječný salát s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 504 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 48 g
 - Sodík 755 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 368 mg
 - Draslík 321.8 mg
 - Vláknina 3689 mg
 - Vitamín A 3689 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.5 mg
 - Vitamín E 7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařená vejce oloupeme a s omytým jablkem nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
Celer a křen oloupeme, omyjeme, nastrouháme najemno a přimícháme k vejcím. Přidáme majonézu, citronovou šťávu, ochutíme solí a lehce vše promícháme.
 - 
                                3
Podáváme s pečivem.