Jarní salát z ryb
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2427 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 233 g
 - Sodík 2189 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 6.5 mg
 - Draslík 1183.1 mg
 - Vláknina 11200 mg
 - Vitamín A 11200 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 52.3 mg
 - Vitamín E 29.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby v kyselém nálevu pokrájíme.
 - 
                                2
Okurku, ředkvičky, cibuli a kapii, nakrájíme na drobno a smícháme s rybami. Přidáme majonézu, jogurt, sůl, cukr a dobře promícháme.
 - 
                                3
Necháme v chladu uležet.
 - 
                                4