Okurkový salát s jablky a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 111 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 104 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 0.9 mg
 - Draslík 445.7 mg
 - Vláknina 6733 mg
 - Vitamín A 6733 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou okurku, oloupaná jablka a omytá rajčata nakrájíme na kostičky. Připravenou zeleninu smícháme s olejem, citronovou šťávou, cukrem a solí.
 - 
                                2
Hotový salát rozdělíme do mističek a podáváme.