Avokádový salát s krevetami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 350 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 29 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 62.4 mg
- Draslík 525.6 mg
- Vláknina 13463.8 mg
- Vitamín A 13463.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.6 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Promícháme balsamico se solí, pepřem, medem a olivovým olejem. 
- 
                                2Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme, oloupeme a dužinu nakrájíme na tenké plátky. 
- 
                                3Okapanou, na plátky nakrájenou mozzarellu a plátky avokáda promícháme v míse s krevetami a připravenou marinádou. 
- 
                                4Salát upravíme na talíře a posypeme omytou řeřichou. 
- 
                                5Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        