Bramborový salát s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 144 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 263 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 764.9 mg
 - Vláknina 12081.7 mg
 - Vitamín A 12081.7 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve v misce připravíme zálivku. Smícháme sůl, pepř, dvě lžíce olivového oleje, 1 lžíci bílého vinného octa, čerstvé bylinky a polévkovou lžíci Dijonské hořčice.
 - 
                                2
Ve slupce uvaříme nové brambory nakrájené na půlky a necháme vystydnout. Rozebereme a omyjeme hlávkový salát.
 - 
                                3
Na plátky nakrájíme salátovou okurku a ředkvičky.
 - 
                                4
Na talíř nebo do misky naskládáme listy hlávkového salátu, na něj kolečka okurek a ředkviček. Doprostřed navršíme půlky uvařených brambor. Každou vrstvu přelijeme vychlazenou zálivkou a ozdobíme nasekanými čerstvými bylinkami.