Salát z broskví a červeného rybízu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 231 kcal
- Sacharidy 59 g
- Tuky 1 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 59 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 855.3 mg
- Vláknina 20600 mg
- Vitamín A 20600 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 87 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Broskve oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do mísy, přelijeme citronovou šťávou a posypeme cukrem. Poté necháme v lednici asi hodinu chladit. 
- 
                                2Rybíz mezitím odstopkujeme. 
- 
                                3Broskve rozložíme do misek, přisypeme rybíz, přelijeme tekutinou v níž se broskve marinovaly, posypeme zbylým cukrem a dezert ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        