Broskvový salát s mangem a mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 806.3 mg
 - Vláknina 14610 mg
 - Vitamín A 14610 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.9 mg
 - Vitamín E 5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mandle spaříme, oloupeme, nakrájíme na tenké nudličky, mango zbavíme pecky a nakrájíme na kostičky. Do mísy vložíme scezené kompotované broskve (šťávu dáme stranou), které jsme nakrájeli na čtvrtky, přidáme mango, mandle, na plátky nakrájené banány. Salát zalijeme polovinou kompotové šťávy a vše promícháme.
 - 
                                2
Před podáváním salát pod fólií vložíme do chladničky.