Salát z řepy, jahod a třešní
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 199 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 1 g
- Sodík 277 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1294.5 mg
- Vláknina 22746 mg
- Vitamín A 22746 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 887 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Řepu nakrájíme ostrým nožem na velmi tenké plátky, propláchneme ve studené vodě. 
- 
                                2V salátové míse smícháme řepu, jahody nakrájené na plátky a vypeckované rozkrojené třešně. 
- 
                                3Poté smícháme citronovou šťávu s medem a nasekanými lístky oregana. Salát pokapeme a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        