Vaječný salát s jarní cibulkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 122 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 9 g
- Sodík 227 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 112.4 mg
- Vláknina 1487.8 mg
- Vitamín A 1487.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.4 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. 
- 
                                2V misce smícháme majonézu s očištěnou, na kolečka nakrájenou jarní cibulkou a nakrájenou pažitkou. Směs osolíme a opepříme. Přidáme uvařená vejce a rozmačkáme je vidličkou. Vše promícháme. 
- 
                                3Salát upravíme na omyté a osušené listy hlávkového salátu a podáváme. 
- 
                                4Můžeme doplnit čerstvým chlebem potřeným máslem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        