Fenyklový salát s řapíkatým celerem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 75 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 7 g
- Sodík 153 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 522.1 mg
- Vláknina 5786 mg
- Vitamín A 5786 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Fenykl rozpůlíme a vykrojíme tuhý střed a konce. Mladé lístky ponecháme na ozdobu. Připravený fenykl nakrájíme na velmi tenké plátky. 
- 
                                2Z řapíkatého celeru stáhneme tuhá vlákna a celer nakrájíme na tenké proužky. 
- 
                                3Zeleninu upravíme na talíře, zakapeme olejem a citronovou šťávou, mírně osolíme a posypeme drceným červeným pepřem. Ozdobíme fenyklovými lístky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        